Word onderdeel van de Steenmasters Familie

Word onze nieuwe partner

Wil je graag zelfstandig ondernemer worden? wij hebben een idee!

Denk je al een tijdje of zelfs jaren na over "wat kun je doen" zonder een lange opleiding te moeten volgen? Of wil je gewoon een glimlach op het gezicht van je klanten toveren?

Als je beschikt over een bepaalde mate aan handvaardigheid, motivatie, kwaliteitsbewustzijn en sterke communicatieve vaardigheden, dan is onze franchise formule De Steenmasters van de S&D Systemgruppe precies wat je zoekt.

Zelfstandig ondernemer zonder omwegen en met de duidelijke richting van een franchise formule die achter je staat, waardoor je geen tijd verliest. Word je eigen baas en richt je eigen STEENMASTERS vestiging op.

Dit doen we voor jou!

Opleiding

 • We leiden je op tot STEENMASTER in theorie en praktijk.
 • Op onze Steenmastersacademie in Nordhorn leren onze districtmanagers je hoe je stenen en beton reinigt, en hoe je moet verkopen. Je leert hoe alle machines functioneren en hoe je deze op de juiste manier moet onderhouden
 • Echte locaties - Onze ervaren Steenmasters laten je de processen zien op locatie en geven je een intensieve training, van het opmeten, proefoppervlakken maken en de daadwerkelijke opdracht.
 • Je krijgt verschillende theoretische opleidingen. Bijvoorbeeld de algemene procedure of de verschillende soorten stenen.

BACKOFFICE / ICT

 • Ons (en jou) interne verkoopteam zorgt voor de eerste telefonische vragen en adviseert geïnteresseerden, zodat je tijd hebt voor jou klanten.
 • Ons team organiseert je afsprakenplanner in onze online kalender na overleg met jou. Zo weet je steeds wat backoffice voor je heeft gepland, en hoef je zelf niet constant op je mobiele telefoon te zitten.
 • Dankzij ons eigen ICT programma sta je voortdurend en rechtstreeks in contact met alle medewerkers en franchise partners. Via onze Feed ben je meteen op de hoogte van alle nieuwtjes.
 • Offertes, opdrachten, facturen...! Natuurlijk ook moet je dit kunnen. Hiervoor hebben we makkelijk te hanteren Steenmasters software

Producten

 • Je hoeft geen leveranciers te zoeken, wij leveren je alle producten voor je dagelijkse gebruik rechtstreeks vanuit ons hoofdkantoor.
 • Bestel gewoon in de interne online shop en je bestelling is kort daarna onderweg.

voortdurende ondersteuning

 • Problemen? Dat kan gebeuren ... onze technici van ervaren Steenmasters ondersteunen je via ons interne ICT-programma door middel van video of telefoongesprekken.
 • Nieuwe mederwerker? Natuurlijk moeten ook zij volledig worden opgeleid. Na hun proeftijd, of eerder als ze willen, krijgen ze bij ons een uitgebreide training, net als jij. Tot die tijd zijn ze welkom om een helpende hand te bieden, maar mogen ze niet zelfstandig adviseren of werken.

Uitrusting

 • Je ontvangt je basisuitrusting om professioneel te reinigen rechtstreeks van ons. Onze ervaren Steenmasters weten wat belangrijk is en welke uitrusting het beste is voor de opdracht. Van stofzuigers tot bezems, alles wat je nodig hebt is erbij.
 • Naast je materialen is ook je merkkleding erbij.
 • Marketingmaterialen zoals brochures, flyers, folders, relatiegeschenken, protocollen en nog veel meer zijn ook inbegrepen.
 • Voertuigreclame? Ook dit komt rechtstreeks van je Steenmasters-partner en is inbegrepen. Je hoeft alleen het voertuig zelf te kiezen. Als je wil, kunnen onze partners je helpen met korte levertijden en gunstige voorwaarden.

Marketing

 • Een marketingpakket is inbegrepen in je basisuitrusting. We maken Google en social media advertenties voor je, en dragen vaak ook bij aan de kosten als onderdeel van financieringsprogramma's
 • Onze marketingafdeling creëert en onderhoudt voortdurend uw gegevens en staan altijd klaar voor alles wat bedrukt moet worden.
 • Online adverteren op verschillende kanalen? Ook hier zijn wij je betrouwbare partner, en presenteren wij jou in jou regio!
 • Werknemers vinden. Natuurlijk wil je groeien. We maken reclamecampagnes om het juiste personeel te vinden en geven je richtlijnen voor sollicitatiegesprekken. Als je wil, kunnen we de eerste gesprekken samen voeren.

Businessplan, commerciële en IcT-training

 • Samen stellen we een ondernemings en financieel plan voor je op, dat laat je controleren door een belastingadviseur en een bankier naar keuze. Je ondernemingsplan wordt afgestemd op jouw specificaties en individuele situatie.
 • We laten je de basisprincipes van bedrijfsadministratie zien en zorgen indien nodig voor een belastingadviseur.
 • Je krijgt inzicht in de berekening van economische kerncijfers, waardoor je de basis legt voor het maken van berekeningen.
 • Meer geld verdienen. Dit zal voor jou ook zeker een reden zijn om je voelsprieten uit te zetten in de richting van zelfstandig ondernemen. We laten je zien wat anderen verdienen, zodat je een idee krijgt van wat er mogelijk is.
 • Zodat je weet hoe alles werkt, krijg je een intensieve training in ons interne ICT programma. Het programma brengt alles wat je nodig hebt in 1 systeem in kaart. Hierdoor hoef je niet telkens te schakelen.

M– Grow Up!

 • Tijdens regelmatige vergaderingen ondersteunen we je bij het nemen van de juiste zakelijke beslissingen.
 • Elk jaar analyseren we samen JOU doelen in ontspannen zakelijke gesprekken.
 • "Van zelfstandige naar ondernemer?" Ook hier staan we aan uw zijde en ondersteunen we de groei van uw bedrijf met advies en financiering van de S&D Gruppe.
We laten je niet alleen!

Jou contactpersonen.

Khaled scheivanie
Franchise-Partner Manager
Rico Ritter
Directeur
Alexander Reinartz
Technische manager de Steenmasters
Dennis Klyss
Directie Assistent
Guido Woltmann
Productie manager SchweißWerk
Eddy alias "Ed von Schleck"
Incasso (verlenging betalingstermijn kost u 4 kaasblokjes + 1 koekje)

sterke partner worden?

1

Kennis maken

We leren elkaar kennen via de telefoon en praten over wat jou naar ons heeft gebracht en waar we nu zijn. Gewoon een ongedwongen kennismaking...

Gesprekspartner:
Khaled Scheivanie
Franchise-Partner Manager

2

Koffie?

We leren elkaar kennen met koffie en gebak en bereiden ons voor op de volgende stap.

Gesprekspartner:
Khaled Scheivanie
Franchise-Partner Manager
Rico Ritter
Directeur

3

rondleiding

Leer onze medewerkers ter plaate persoonlijk kennen en krijg een idee van de workflows en geoptimaliseerde processen in de productie en klantenservice. Proef de "dagelijkse gang van zaken"...

Gesprekspartner:
Alexander Reinartz
Technische Leitung Bereich DIE STEINPFLEGER
Guido Woltmann
Produktionsleitung Schweißwerk
Khaled Scheivanie
Franchise-Partner Manager
Rico Ritter
Geschäftsführer

4

Nog een koffie?

Het wordt weer spannend! Want cijfers, gegevens en feiten komen aan bod. Als dat past, zullen we het hebben over jou opties om succesvol te worden als Steenmaster. Dan is het tijd om naar huis te gaan en het te laten bezinken. Een dag of twee later bellen we elkaar nog een keer en bespreken of we er allebei van overtuigd zijn dat we succesvol kunnen samenwerken.

Gesprekspartner:
Khaled Scheivanie
Franchise-Partner Manager
Rico Ritter
Geschäftsführe

5

Voorlopige overeenkomst

Komen we tot elkaar en willen we samenwerken? Dan tekenen we een voorlopig contract, waarmee we jou regio 30 dagen voor jou reserveren. Daarna ontvang je een op maat gemaakt zakelijk en financieel plan. We laten niets aan het toeval over...

Gesprekspartner:
Khaled Scheivanie
Franchise-Partner Manager

6

Uitrusting

Zodra de financiering rond is, gaan we aan de slag. Ons STEENMASTERS-team start een implementatieproces op alle afdelingen. Je kan alle stappen live volgen via onze implementatiesoftware. Alles wat je zelf moet doen, wordt daar ook stap voor stap uitgelegd. Normaal gesproken kunt u al binnen 30 dagen aan de slag, inclusief training!  

Gesprekspartner:
Dennis Klyss
Assistenz d. GF.
Alexander Reinartz
technische Leitung/Schulungsleiter

7

Ondersteuning

Tijdens de eerste paar weken bieden we je een intensieve technische ondersteuning aan. Zowel bij de opdrachten, en bij het aanbieden van je service. Ervaren partners staan ook tot je beschikking via onze groepschats. Je bent onafhankelijk, maar nooit alleen!

Gesprekspartner:
Khaled Scheivanie
Franchise-Partner Manager

Dit gebied is nog vrij!
Gefeliciteerd! De regio is tot nu toe nog niet bezet! Neem contact met ons op en ontdek alles over je start bij de Steenmasters!
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Controleer of jou regio nog vrij is!

Nu Contact opnemen!

Ben je nieuwsgierig naar onze formule en jou zelfstandig ondernemerschap? Pak dan de telefoon en maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek om uit te vinden of we bij elkaar passen.


Stap 1/4

contactgegevens

Franchise

Dient zur Beschaffung von Fremdkapital

We zijn er bijna!

DANKE!

Wir haben deine Anfrage erhalten und melden uns in Kürze bei dir zurück.

Oops! Something went wrong while submitting the form.