Over ons

WIj zijn de steenmasters

20.000
TEVREDEN KLANTEN
33
LOCATIES
4
LANDEN

de klant staat centraal!

Ons doel is het altijd geweest om onze diensten vanuit het perspectief van de klant te bekijken. Daarom hechten wij bij de Steenmasters de hoogste waarde aan punctualiteit, eerlijkheid, toewijding en vastberadenheid. Trouw aan het motto -Als je de problemen van de klanten oplost, los je ook de problemen van je bedrijf op- werken we er elke dag aan om onze processen verder te optimaliseren en zo een perfecte prijs/prestatie verhouding voor onze klanten te bereiken.

Naast onze grote particuliere klantenkring, met vele duizenden woningen die we nu weer netjes hebben gemaakt, omvat ons klantenbestand ook vele zakelijke klanten, horeca gelegenheden, steden, lokale overheden, verzekeringsmaatschappijen, concerns, en betoncentrales.

Wij exploiteren onze filialen als franchises en werken samen met de systeemformule - S&D System GmbH - om ervoor te zorgen dat in alle regio's dezelfde Steenmasters kwaliteit wordt geleverd. Regelmatige kwaliteitscontroles, uitgebreide scholing en een hoge mate van onderlinge communicatie zorgen ervoor dat we nooit stilstaan, maar ons regelmatig verder ontwikkelen. Voor u!

Jaarlijkse cijfers, gegevens, feiten over jullie Steenmasters!

646.880 m²

Steenreiniging

175 Mln. Liter

Drinkwater bespaard (vergeleken met nieuwe betonproductie)

14,16 Mln. €

Kostenbesparingen voor onze klanten (vergeleken met nieuw verleggen)

486

Bezems "doorgejaagd"

175 Mio. Liter

Trinkwasser eingespart (im Vergleich zur Beton Neuproduktion)